Kleuterdanslessen 2016

SAMSUNG CSC

Kleuterdanslessen 

Het is niet eenvoudig om te beslissen welke hobby perfect past bij jouw zoon of dochtertje. Denk je dat dans misschien wel iets is voor jouw kind? Kom dan een half jaar dansles proberen en dan weet je meteen of het interessant is om volgend jaar in te schrijven. Na het grote succes van de lenteklasjes vorig jaar, besloot Dansgroep Chara om vanaf dit jaar een heel semester dansles aan te bieden aan deze leeftijdscategorie.

Alle jongens en meisjes geboren in 2011 zijn daarom al vanaf januari welkom bij Dansgroep Chara. Drie van onze specifiek opgeleide kleuterdansjuffen laten jullie proeven van een reeks danslesjes. Zij creëerden een programma vol dans- en muziekbeleving perfect op maat van de vierjarige deelnemertjes.

Je kan de lessenreeks volgen op woensdag van 14u-15u of op zaterdag van 9u-10u. De twee eerste lesjes zijn vrijblijvende proeflessen. Voor de volgende 5 maanden (meer dan 24 lessen) wordt er een bedrag van € 60 gerekend. De eerste lesjes gaan door op woensdag 6 januari en zaterdag 9 januari.

Schrijf je snel in voor deze leuke danslessen! Om een kwalitatieve les te kunnen bieden met aandacht voor elk kind zijn er slechts 20 plaatsjes per les, nadien wordt er een wachtlijst opgemaakt.

Meer info via info@dansgroepchara.be of schrijf je in via deze link.

Benieuwd naar foto’s van de vorige jaren? Bekijk de foto’s van de lenteklasjes van seizoen 2014-2015 hier en die van 2013-2014 kan je hier vinden.

Kleuterdans 2016