Creatieve dansstages 2019

2018-07-20-13-53-33

Dansgroep Chara organiseert deze zomervakantie DRIE creatieve dansstages voor enthousiaste dansers van 5 tot 12 jaar van 15 t.e.m. 19 juli, 22 t.e.m. 26 juli en 19 t.e.m 23 augustus.
klik HIER om in te schrijven

Tijdens deze stages krijgen de kinderen de hele dag door dansles van kwaliteitsvolle lesgevers, afgewisseld met leuke buitenactiviteiten en creatieve uurtjes. De deelnemers kunnen proeven van diverse dansstijlen: Hiphop, Moderne dans, Jazz, etc. opgedeeld in drie leeftijdsgroepen. Op het einde van de week tonen de dansers het resultaat van een weekje vol plezier tijdens een heus toonmoment.

De kampen in juli worden georganiseerd door Danskant met ondersteuning van Dansgroep Chara. Het kamp in augustus is volledig in handen van Dansgroep Chara. Alle inschrijvingen lopen via Danskant zodat elke deelnemer achteraf een fiscaal attest kan krijgen. Alle kampen krijgen een eigen thema en een unieke invulling, zodat echte liefhebbers ook meerdere kampen kunnen volgen. Omdat een kamp best wat voorbereiding en organisatie vergt, riepen we net zoals vorig jaar de hulp in van Danskant voor de kampen. Zij organiseren de kampen in juli in nauw overleg met Chara. Wij staan dus volledig achter de kwaliteit van alle kampen. De kampen gaan steeds door in de zalen van het Sint-Michielscollege in Schoten.SONY DSC

Praktische informatie:  

WANNEER:         – 15 – 19 juli + 22 – 27 juli + 19 – 23 augustus 2019 
                                    > Activiteiten van 9u-16u (opvang vanaf 8u en tot 17u)

WAAR:                 – Sint-Michielscollege, Papenaardekensstraat 53, Schoten

PRIJS:                  – € 110

INSCHRIJVEN:   – via de website van Danskant

Iedereen is welkom tijdens deze stage. Neem dus gerust wat danslustige vriendjes mee.

Share