Kindernamiddag 2019

Met heel veel plezier nodigen we opnieuw enthousiaste kindjes van 4 tot 8 jaar uit voor een super leuke en ongelooflijk plezante kindernamiddag. En vertel het gerust voort aan zusjes, broertjes, vriendjes en vriendinnetjes! Iedereen van 4-8 jaar oud is welkom, zowel leden als niet-leden!

Onze dansanimatoren verwennen alle deelnemertjes eerst met een uurtje dans. Dans- en zangplezier verzekerd. Wanneer de beentjes moe gedanst zijn, wordt iedereen uitgenodigd in een heus theater voor een knotsgekke bewegingsvoorstelling:

Nu! ?!

De voorstelling “Nu! ?!” brengt een beeldrijk verhaal vol beweging rond het begrip tijd en drukte. Al zijn kleuters veel meer bezig met wat er “NU” te beleven valt, evengoed worden ze af en toe geconfronteerd met gebrek aan tijd. Ook thuis klinkt het immers soms  “Toch niet NU!?!”.

Tijd voor jezelf nemen, tijd te kort komen. Wanneer wachten, wanneer ongeduldig zijn,… op een speelse manier brengen 2 actrices het ritme van de tijd tot leven. Lopen de klokken sneller of trager, vooruit of achteruit? We nemen de tijd om een beeldend, hartverwarmend verhaal te brengen dat iedereen zal kunnen bekoren. Beide actrices komen uit het bewegingstheater en maakten dan ook een visuele voorstelling die ook voor de minder talige kleutertjes uiterst geschikt is.

Wanneer                     Zaterdag 19 oktober 2019
Voor wie                     Iedereen van 4-8 jaar oud
Waar                           Sportzaal van het St.Michielscollege – Papenaardekensstraat – Schoten
Uren                           14u30-17u
Prijs                            € 6,00 voor de inkom, een drankje en een lekker koekje

Je hoeft je niet vooraf in te schrijven. Je mag gewoon (op tijd) binnenspringen. Alle vriendjes binnen dezelfde leeftijdcategorie zijn welkom, ook niet-leden van Chara.

Bekijk hier de foto’s van vorig jaar!

Tot dan!

Share